Hej, Evterpe-medlem i novembermörkret 2013!


HEMSIDAN

KONSERTER

BILDSPEL

MUSIKCAFÈ

BUTIK

PÅ GÅNG

BLOGG

PROGRAM
Evterpes Nyhetsbrev november 2013

VI SAKNAR DIG .....
..... därför ordnar Evterpe en träff för medlemmar och allmänheten på

"Musiksalongen Gabriel - Hilda" , adress: Storgatan 44 på Östermalm, Stockholm, buss eller spårvagn till Djurgårdsbron eller T-bana Karlaplan.
? - dagen den ? - månad, 2013, kl. 19.00.

Christina Falk hälsar välkommen och Christina och Solveig Wikman framför ett par stycken ur deras repertoar från sommarens konsertserie:     "Musik i sommarkväll".

Christina och Solveig summerar deras utbildningsserie, " Workshop och konsert - med kvinnliga tonsättare i fokus", ett program vid musikhögskolor, folkhögskolor, gymnasieskolor och övriga musikstuderande.

Suzanne Persson spelar ett par stycken på luta och berättar om sitt besök i Italien i sommar hos "Donne in Musica", och de förmåner som kan komma Evterpe till del vid kommande kontakter med europeiska länder.

Förtäring. Vi äter en god maträtt och bekantar oss med varandra och samtalar om Evterpe och musik i allmänhet eller andra frågor som kan dyka upp.

Evterpe betalar inte hyra för lokalen, men värdinnan, Kaija Suovanen, förväntar sig att alla äter en bit mat för 200:-.

Värdinnan önskar därför en föranmälan till träffen för att anpassa maten. Anmäl dig till oss, info@suzanne.se, svante.hoge@telia.com eller direkt till Tel: 08-662 00 35. Ange: "Evterpeträffen"!
Tag gärna med dina egna gäster!

Vi i styrelsen för Evterpe hälsar dig hjärtligt välkommen!

PS. Den försökshemsida, som skapades för ett tag sedan, är nu Evterpes ordinarie hemsida och kan ses på:
www.evterpe.se